ADVOCATENKANTOOR
Van Acker, Leyns & De Vos

 

 
 
 

Juridisch advies in eenvoudige taal

Het advocatenkantoor Van Acker, Leyns & De Vos bestaat uit vijf advocaten: Elie Van Acker, Gerd Leyns, Katia De Vos, Olivier De Pauw, en Shana Vanderveken. Hun specialisaties zijn verkeersrecht, huurrecht, bouwrecht, familierecht (echtscheidingen), jeugdrecht en schuldbemiddeling. U kan er ook terecht voor erfeniskwesties, invorderingen (schulden, facturen, incasso) en strafrecht. Hebt u gepast juridisch advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Huurrecht: kort op de bal !

Huurgeschil? Of u nu huurder of verhuurder bent, wij helpen u met raad en daad en bieden u hulp en bijstand bij onder meer het opstellen van huurcontracten en de inning van achterstallige huishuur. Samen met u zoeken we naar concrete, directe oplossingen, en smoren we problemen in de kiem.

Echtscheidingen en relationele problemen : waar staat u ?

Is uw huwelijk gestrand ? Of komt uw relatie ten einde ? Dan zit u met veel vragen : Heb ik recht op alimentatie? Heb ik recht op een onderhoudsgeld voor mijn kinderen ? Hoe ziet een omgangsregeling voor kinderen eruit? Wie blijft in de gezinswoning?

Kom langs bij ons advocatenkantoor. Wij luisteren geduldig naar uw verhaal en leggen meteen uw opties op tafel. Zo bent u perfect op de hoogte van uw eigen situatie, en stapt u met een gerust gevoel naar buiten.

Ook minnelijke schikkingen

Bent u in een discussie betrokken, maar wenst u een procedure te vermijden ? Wil u geen rechtszaak maar een minnelijke regeling ? Ook dan staan we u bij tijdens onderhandelingen. Zo bereiken we snel een minnelijke schikking die voor iedereen aanvaardbaar is. Zo vermijdt u de rompslomp en de kosten van een rechtszaak.

 

Een betrouwbaar advocatenkantoor? Kom bij ons langs voor een eerste, vrijblijvende raadpleging.

Onze advocaten uit Gent staan altijd voor u klaar!


Advocaten

Elie Van Acker

Katia De Vos

Shana Vanderveken

Gerd Leyns

Olivier De Pauw